Здравейте, въпросът ми е колко трябва да са набити въпросните втулки понеже моите ги смених и ги вкарах толкова, че се показват равно от двете страни на шенкела. Още не съм минал реглаж(чакам да ми звъннат днес да ходя). Притеснява ме, че пак има наклон на колелата който не е както беше...смисъл поизправиха се колелата но има още за изправяне така да се каже. Въпросът ми е дали трябва да се по средата втулките набити и този наклон може ли да се дължи на това. Старите не можах да ги преценя до къде бяха, че доста изместени по посока на оста си-смисъл разбити хахаха?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Скърцащи втулки
Collapse
X
-
Това колко е набита втулката не оказва влияние на страничния наклон( ако говориш за него). Той се регулира като се отхлаби планката която държи горния носач към моста и планката се избута навън( към колелата).Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
-
Минах на стенд вчера и ми казаха, че е била много отворена отдолу задницата но само от накрайниците се оправи.Аз си мислих, че страничният наклон не се променя от там но казаха, че от там се е регулирало. Сега я оставих да видят стартера, че трудно върти нещо, а ток уж има и ще я покарам да видя как е. Даже не съм я гледал отзад как изглеждат още ... преди смяната на втулките и реглажа си беше видимо отворена отдолу...сега ще я гледам като я взема.
Вече волана е изправен и колата върви напред без да дърпа на никъде.
Comment
Comment